Contact

  Daphne
  Box: 05 Daphne
  Beschikbaar

  Op zoek naar antwoorden van overleden dierbaren? Een heldervoelend top medium zoals Daphne kan jou helpen. Lees dit om meer te weten te komen over wat een heldervoelend top medium is en hoe Daphne jou kan helpen.

  Dion
  Box: 11 Dion
  Beschikbaar

  Paramedium Dion is een spirituele expert die bekend staat om het onthullen van de toekomst van zijn klanten. Ontmoet deze opmerkelijke persoonlijkheid en ontdek wat zij voor u kan betekenen.

  Amanda
  Box: 12 Amanda
  Beschikbaar

  Bent u op zoek naar antwoorden of begeleiding in het leven? Maak kennis met Engelen Kaartlegster Amanda en ontdek de boodschappen van de engelen voor u!

  Sun
  Box: 15 Sun
  Beschikbaar

  Ben je benieuwd naar jouw toekomst en wil je graag meer inzicht krijgen? Bel dan met Kaartlegster Sun voor een persoonlijke tarotkaartlegging. Ontdek wat de kaarten voor jou in petto hebben!

  Jozefien
  Box: 16 Jozefien
  Beschikbaar

  Maak kennis met Winti Coach Jozefien en ontdek hoe deze spirituele coach jou kan helpen bij het ontdekken van de kracht van Winti. Lees verder om meer te weten te komen over haar diensten en hoe ze jou kan begeleiden op jouw spirituele reis.

  Gabor
  Box: 22 Gabor
  Beschikbaar

  Op zoek naar een coach die je kan helpen bij het vinden van de juiste balans tussen werk en relatie? Werk en Relatie Coach Gabor staat voor je klaar! Ontdek hoe hij jou kan ondersteunen in het realiseren van een succesvolle carrière én liefdesleven.

  Marisol
  Box: 25 Marisol
  Beschikbaar

  Ben je op zoek naar spirituele begeleiding? Ontdek de kracht van Lichtwerker Marisol. Lees hier alles over haar diensten en wat ze voor jou kan betekenen.

  Eveline
  Box: 27 Eveline
  Beschikbaar

  Wil je antwoorden op levensvragen en innerlijke rust vinden? Maak kennis met Eveline, helderziend heldervoelend medium. Ontdek haar unieke gaven en hoe ze jou kan helpen.

   

  Siska
  Box: 33 Siska
  Beschikbaar

  Engelen Medium Siska biedt helderziende consulten en spirituele begeleiding voor inzicht en verbinding met de engelenwereld. Lees verder voor meer informatie over haar diensten en hoe ze je kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans.

  Linda
  Box: 35 Linda
  Beschikbaar

  Maak kennis met Paranormaal medium Linda en haar expertise op het gebied van spirituele consultatie. Leer hoe ze mensen kan helpen om in contact te komen met hun innerlijke zelf en de spirituele wereld om hen heen.

  Frank
  Box: 37 Frank
  Beschikbaar

  Benieuwd naar de kracht van een Surinaams medium? Maak kennis met Surinaams medium Frank en ontdek hoe hij jou kan helpen bij levensvragen en spirituele groei.

  Samantha
  Box: 42 Samantha
  Beschikbaar

  Ontdek de wereld van Transmediums met Transmedium Samantha. Over hun vaardigheden en de controverses die om hen heen hangen. Leer wat een Transmedium is en wat ze precies doen.

  Sabrina
  Box: 46 Sabrina
  Beschikbaar

  Maak kennis met Surinaams Winti Medium Sabrina en ontdek hoe zij mensen helpt om de weg naar heling en spirituele groei te vinden. Lees haar verhaal en leer meer over Winti, een Afro-Surinaamse religie.

  Saskia
  Box: 48 Saskia
  Beschikbaar

  Op zoek naar inzichten en antwoorden op jouw levensvragen? Maak kennis met Paragnost Saskia en ontdek de kracht van een paranormale reading.

  Celine
  Box: 56 Celine
  Beschikbaar

  Wil je meer weten over droomanalyse? Ontdek de betekenis van jouw dromen met medium Celine.

  Florance
  Box: 57 Florance
  Beschikbaar

  Maak kennis met Kaartlegster Medium Florance en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft. Ontvang professioneel advies en begeleiding op maat.

  Marcella
  Box: 60 Marcella
  Beschikbaar

  Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen? Ontdek dan de kracht van Super KaartLegster Marcella! Met haar jarenlange ervaring en diepgaande kennis van kaartleggen, helpt ze je om de antwoorden te vinden die je zoekt.

  Elif
  Box: 63 Elif
  Beschikbaar

  LET OP ALLEEN TURKS CONSULTEN MOGELIJK!!!!!! sadece TURKCE bakim!!!!!!!!

  Alim
  Box: 14 Alim
  In gesprek

  Erkende Medium Elim is een ervaren medium dat boodschappen doorgeeft vanuit het hiernamaals en contact maakt met spirituele gidsen. Ontvang inzichten en antwoorden op jouw levensvragen tijdens een persoonlijke of telefonische reading met Elim.

  Sjamaan mitsu
  Box: 17 Sjamaan mitsu
  In gesprek

  Ben je op zoek naar innerlijke rust en spirituele groei? Ontdek de sjamaan Mitsu en zijn helende kracht. Lees hier alles over zijn unieke methode en wat het voor jou kan betekenen.

  Kamila
  Box: 01 Kamila
  Afwezig

  Medium Kamila is een gids die je kan helpen om antwoorden te vinden op levensvragen en je op weg kan helpen naar een betere toekomst.

  Wendy
  Box: 02 Wendy
  Afwezig

  Top kaartlegster Wendy is een expert op het gebied van tarotkaarten en kan je helpen bij het vinden van antwoorden en inzichten. 

  Angi
  Box: 03 Angi
  Afwezig

  Op zoek naar een direct medium? Maak kennis met Angi, een betrouwbare en heldere spirituele gids die jou kan helpen op jouw pad naar persoonlijke groei en bewustzijn.

  Katy
  Box: 04 Katy
  Afwezig

  Op zoek naar inzicht en richting in je leven? Maak een afspraak met Helderziende Katy, de top pendelaar die je kan helpen met haar helderziende vermogens. Of je nu vragen hebt over je carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling, Helderziende Katy biedt sessies aan zowel in persoon als online. Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft met Helderziende Katy.

  Talya
  Box: 06 Talya
  Afwezig

  Turks en Nederlands Medium Talya is een spirituele gids die mensen helpt om hun levenspad te begrijpen.Ontdek je wie Talya is en hoe ze mensen kan helpen hun spirituele reis te maken.

  Merel
  Box: 07 Merel
  Afwezig

  Ontdek hoe Helderhorend Medium Paragnost Merel jou kan helpen met spirituele heling. Lees verder en ontdek de kracht van helderhorendheid en mediumschap.

  Monika
  Box: 08 Monika
  Afwezig

  Als u op zoek bent naar een relatietherapeut die uw emotionele, mentale en spirituele behoeften begrijpt, zoek dan niet verder dan Medium en Relatietherapeut Monika. Ze biedt een unieke aanpak om liefde en spiritualiteit te verbinden en uw relatie te versterken.

  Belinda
  Box: 09 Belinda
  Afwezig

  Ben je op zoek naar inzicht in jezelf en je leven? Maak kennis met Tarotlegster en lifecoach Belinda en ontdek hoe zij jou kan helpen groeien op persoonlijk vlak. Lees verder voor meer informatie.

   

  Latifa
  Box: 10 Latifa
  Afwezig

  Ervaar de kracht van Erkend top medium Latifa, een helderziende met zuivere gaven die je kan helpen om antwoorden te vinden op levensvragen. Maak nu een afspraak en ontdek wat Erkend top medium Latifa voor jou kan betekenen.

  Zeynep
  Box: 13 Zeynep
  offline

  Turkse medium, LET OP ALLEEN TURKS CONSULTEN MOGELIJK!!, medyum, kahve fali, sufali, tarot, askfali, gelecek, ask tilsimlari.

  Mercedes
  Box: 18 Mercedes
  Afwezig

  Ontdek de wereld van Reiki met Reiki Master Mercedes. Lees deze uitgebreide gids voor spirituele groei en ontdek hoe Reiki je kan helpen je lichaam, geest en ziel te helen.

  Sally
  Box: 19 Sally
  Afwezig

  Bent u op zoek naar inzicht in uw leven? Top Kaartlegster Sally biedt u de mogelijkheid om de kracht van kaartleggen te ontdekken.

  Murat
  Box: 20 Murat
  Afwezig

  Hooggevoelig zuiver medium Murat is een paranormaal begaafde persoon die bekend staat om zijn hoge mate van sensitiviteit en het vermogen om boodschappen van gene zijde door te geven. Lees meer over zijn werk als medium en de wereld van paranormale gaven.

  Filomena
  Box: 21 Filomena
  Afwezig

  Maak kennis met Filomena, een erkend medium paragnost met een bijzondere gave. Lees verder en ontdek hoe zij jou kan helpen op spiritueel vlak.

  Donna
  Box: 23 Donna
  Afwezig

  Maak kennis met Helderziende Donna, de meest betrouwbare helderziende van Nederland. Lees in dit artikel wat zij voor jou kan betekenen en hoe zij jou kan helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen.

  Nathalie
  Box: 24 Nathalie
  Afwezig

  Ben je benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft? Maak dan kennis met Voortuitziend Medium Natalie en ontdek wat zij voor jou kan betekenen. Lees verder voor meer informatie!

  Yvonne
  Box: 26 Yvonne
  Afwezig

  Ontdek de kracht van helderziendheid met helderziend medium Yvonne. Zij kan jou helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en persoonlijke problemen. Lees hier hoe.

  Hulya
  Box: 28 Hulya
  Afwezig

  Maak kennis met Kaartlegster Hulya - een ervaren tarotkaartenlezer die je kan helpen bij het krijgen van inzicht in je leven en toekomst.

  Tara
  Box: 29 Tara
  Afwezig

  Ben je benieuwd naar de betekenis van Indiaans kaartlegster Tara en haar Tarot kaarten? Lees dan verder om te ontdekken hoe deze kaarten je kunnen helpen in je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

  Danny
  Box: 30 Danny
  Afwezig

  Lichtdrager Danny is een mysticus en een reiziger op zoek naar spirituele wijsheid en verlichting. Lees meer over zijn reis en ontdek hoe hij anderen kan helpen op hun eigen spirituele pad.

  Gabriella
  Box: 31 Gabriella
  Afwezig

  Ben je op zoek naar antwoorden over je liefdesleven en relaties? Liefdes en relatie medium Gabriella kan je helpen om de weg te vinden naar liefdevolle en harmonieuze relaties

  Merwin
  Box: 32 Merwin
  Afwezig

  Ontdek de kracht van medium lichtwerker Merwin en leer hoe zijn spirituele gaven kunnen helpen om jezelf te bevrijden van beperkingen en te leven in een nieuwe wereld vol energie en spiritualiteit.

  Danielle
  Box: 34 Danielle
  Afwezig

  Maak kennis met Paragnost Danielle, een ervaren en betrouwbare paragnost die jou kan helpen met al jouw levensvragen. Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.

  Amy
  Box: 36 Amy
  Afwezig

  Maak contact met je zielsverwant en ervaar de krachtige verbinding met Medium Amy. Ontdek hoe je je zielsverwant kunt vinden en wat een zielsverwant betekent voor je leven.

  Mathilda
  Box: 38 Mathilda
  offline

  Tarot Paragnost Mathilda is een expert in het onthullen van diepste geheimen van het leven. Lees deze gids om te leren hoe Mathilda u kan helpen uw toekomst te ontdekken.

  Semiramis
  Box: 39 Semiramis
  offline

  Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Maak kennis met Helderziend medium Semiramis. Ontdek hoe zij jou kan helpen met haar unieke gaven.

  Marlien
  Box: 40 Marlien
  Afwezig

  Op zoek naar innerlijke rust en balans? Maak kennis met Energetisch Consulent Marlien en ontdek hoe zij je kan helpen om je energie in balans te brengen en je leven te verbeteren.

  Naomi
  Box: 41 Naomi
  Afwezig

  Medium en gids Naomi helpt je bij het vinden van innerlijke rust en het ontdekken van jezelf. Leer meer over haar diensten en hoe ze je kan helpen op je reis.

  Cemile
  Box: 43 Cemile
  Afwezig

  Let op alleen Turks consult mogelijk!!!!!!!!!

  Medyum, sufali, melekler karti, ruya yorumlari, katina fali, bakla fali, geri getirme buyusu.

  Tatja
  Box: 44 Tatja
  Afwezig

  Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? De Toekomst voorspeller Tatja kan je hierbij helpen. Bel Tatja om te ontdekken hoe ze je kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in jouw toekomst.

  Elfida
  Box: 45 Elfida
  Afwezig

  Ben je op zoek naar antwoorden? Leer over de bekende Nederlandse helderziende Elfida en ontdek hoe zij je kan helpen inzicht te krijgen in je leven, relaties en toekomst.

  Esther
  Box: 47 Esther
  Afwezig

  Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Maak dan kennis met hoog begaafd medium Esther. Haar helderziende gaven kunnen je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen

  Yess
  Box: 49 Yess
  Afwezig

  Ben je op zoek naar een betrouwbare medium voor spirituele begeleiding? Maak kennis met Topmedium Yess.

  Kim
  Box: 50 Kim
  Afwezig

  Maak kennis met Paragnost Kim en ontdek haar levenservaringen als medium. Lees meer over haar visie, adviezen en tips voor een gezonder en gelukkiger leven.

  Syl
  Box: 51 Syl
  Afwezig

  Helderruikend Medium Syl is uniek in zijn soort en geliefd bij mensen die op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen of een boodschap van een overleden dierbare. Ontdek hier de kracht van een helder ruikend medium.

  Sima
  Box: 52 Sima
  Afwezig

  LET OP ALLEEN TURKS CONSULT MOGELIJK!!!!!! Medyum Sima tarot, kahvefali, melekler, sufali, ask tilsimlari, fotofali  baklafali.

  Debby
  Box: 53 Debby
  Afwezig

  Wilt u van uw problemen met zwarte magie afkomen? Maak kennis met Zwarte Magie Breekster Medium Debby, uw persoonlijke gids naar een magie-vrij leven. Lees verder om te ontdekken hoe Debby u kan helpen met haar unieke gaven en jarenlange ervaring.

  Mel
  Box: 54 Mel
  Afwezig

  Liefdes en Relatie Gids Mel biedt waardevolle tips en advies om je relatie te versterken en de liefde te laten bloeien. Lees verder voor meer informatie.

  Annet
  Box: 55 Annet
  Afwezig

  Ontdek hoe Trans Intuïtief Medium Annet je kan helpen om verbinding te maken met je innerlijke zelf en de wijsheid van het universum te ontdekken.

  Bayhan
  Box: 58 Bayhan
  Afwezig

  Türkse medium Bayhan Spreek alleen Turks!!!!! Medyum Bayhan.

  Jason
  Box: 61 Jason
  Afwezig

  Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen in je leven? Medium KaartLegster Jason kan je helpen inzichten te krijgen die je leven kunnen veranderen.

  Leontin
  Box: 62 Leontin
  Afwezig

  Top pendelaar, lichtwerker, toekomst voorspeller, helderziende medium.

  Lisette
  Box: 64 Lisette
  Afwezig

  Op zoek naar antwoorden op jouw relatievragen? Relatie en Liefdes Medium Lisette legt uit hoe zij jou kan helpen met haar gaven.

  Marlinda
  Box: 65 Marlinda
  Afwezig

  Gediplomeerd Medium en Life Coach Marlinda is er om jou te helpen verlichting te vinden in jouw leven. Als je op zoek bent naar antwoorden, begeleiding en groei, dan kan Marlinda jouw licht in de duisternis zijn.