Een Solaarhoroscoop

solaarhoroscoop

Een solaarhoroscoop is een uniek instrument dat inzichten kan bieden in de energieën die het komende jaar op ons pad zullen komen. Door te begrijpen hoe de planeten en sterrenstanden op het moment van onze jaarlijkse zonneretour zijn, kunnen we de thema’s en uitdagingen identificeren die zich in ons leven zullen manifesteren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het concept van een solaarhoroscoop, hoe het werkt en hoe het ons kan helpen in ons dagelijks leven.

Wat is een solaarhoroscoop?

Een solaarhoroscoop, ook wel bekend als een zonneretourhoroscoop, is een astrologisch instrument dat wordt gebruikt om de energieën en invloeden te identificeren die het komende jaar op een individu zullen inwerken. Het is gebaseerd op het moment waarop de zon terugkeert naar dezelfde graad als in de geboortehoroscoop van de persoon.

Bij het berekenen van een solaarhoroscoop wordt rekening gehouden met de stand van de zon, maan en planeten op het moment van de zonneretour. Deze horoscoop geeft inzicht in de belangrijkste thema’s, uitdagingen en kansen die het komende jaar zullen spelen.

De betekenis van een solaarhoroscoop

De horoscoop kan ons helpen de verschillende energieën en invloeden te begrijpen die het komende jaar ons leven zullen beïnvloeden. Het stelt ons in staat om voorbereid te zijn op wat er kan komen en om bewust te reageren op de situaties die zich voordoen.

Door een solaarhoroscoop te bestuderen, kunnen we voorspellingen doen over belangrijke gebeurtenissen, veranderingen in relaties, carrièrekansen en zelfs innerlijke groei. Het biedt ons inzicht in de cycli en patronen die ons leven beïnvloeden en stelt ons in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Hoe werkt de horoscoop?

De zon speelt een centrale rol in een deze horoscoop. Het moment waarop de zon terugkeert naar de positie in de geboortehoroscoop wordt beschouwd als het beginpunt van een nieuw astrologisch jaar voor een individu. Deze zonne-energie vormt de basis voor de interpretatie van de solaarhoroscoop.

Naast de zon zijn er andere belangrijke elementen in een solaarhoroscoop, zoals de stand van de maan, de planeten en de aspecten tussen hen. Elke planeet en elk aspect heeft zijn eigen specifieke betekenis en kan inzicht geven in verschillende aspecten van ons leven.

Het begrijpen van deze elementen en hun onderlinge relaties stelt ons in staat om de solaarhoroscoop te interpreteren en de mogelijke invloeden en thema’s voor het komende jaar te identificeren.

Interpretatie van de horoscoop

Het lezen en begrijpen van een solaarhoroscoop vereist kennis en ervaring op het gebied van astrologie. Het is belangrijk om de verschillende aspecten en hun betekenissen te begrijpen om de volledige potentie en boodschappen van de solaarhoroscoop te onthullen.

Een astroloog zal de solaarhoroscoop bestuderen en de invloeden en energieën identificeren die het komende jaar een rol zullen spelen. Dit omvat het identificeren van belangrijke planeten, aspecten en hun betekenis in relatie tot de geboortehoroscoop.

Met deze interpretaties kunnen we inzicht krijgen in verschillende aspecten van ons leven, zoals relaties, carrière, gezondheid en spirituele groei. Het stelt ons ook in staat om ons voor te bereiden op mogelijke uitdagingen en kansen die zich kunnen voordoen.

Solaarhoroscoop versus geboortehoroscoop

Een solaarhoroscoop verschilt van een geboortehoroscoop, die de positie van de planeten en sterrenstanden op het moment van onze geboorte weergeeft. Terwijl de geboortehoroscoop ons een diepgaand inzicht geeft in onze persoonlijkheid, talenten en levenspad, geeft de solaarhoroscoop specifieke informatie over het komende jaar.

De solaarhoroscoop vult de geboortehoroscoop aan door te laten zien hoe de energieën zich zullen ontvouwen en manifesteren in ons leven gedurende een bepaalde periode. Het helpt ons de veranderingen en kansen te begrijpen die zich kunnen voordoen en hoe we hierop kunnen reageren.

De geboortehoroscoop blijft echter de basis waarop de solaarhoroscoop wordt berekend. Samen bieden ze een holistisch beeld van onze persoonlijkheid en de uitdagingen en groeimogelijkheden die we zullen tegenkomen.

De voordelen van deze horoscoop

Deze horoscoop biedt verschillende voordelen voor degenen die het gebruiken als een instrument voor zelfreflectie en groei. Enkele van de voordelen zijn:

 1. Bewustwording: Het helpt ons bewust te worden van de energieën en invloeden die het komende jaar ons leven zullen beïnvloeden. Dit stelt ons in staat om proactief te handelen en beter voorbereid te zijn op wat er kan komen.
 2. Zelfontwikkeling: Door de thema’s en uitdagingen die zich in ons leven zullen voordoen te begrijpen, kunnen we gericht werken aan onze persoonlijke groei en ontwikkeling. We kunnen onze sterke punten benutten en werken aan de gebieden die verbetering behoeven.
 3. Besluitvorming: Een horoscoop biedt inzicht in de kansen en uitdagingen die zich kunnen voordoen. Hierdoor kunnen we beter geïnformeerde beslissingen nemen en de juiste stappen zetten in ons leven.
 4. Zelfreflectie: Het bestuderen van deze horoscoop geeft ons de mogelijkheid om dieper in onszelf te kijken en te begrijpen welke innerlijke processen zich kunnen voordoen. Dit stelt ons in staat om bewuster te worden van onze emoties, gedachten en gedragingen.

Hoe kan een solaarhoroscoop worden gebruikt?

De horoscoop kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de persoonlijke behoeften en interesses. Enkele praktische toepassingen zijn:

 1. Persoonlijke groei: Door de horoscoop te bestuderen, kunnen we onze sterke punten en groeigebieden identificeren. We kunnen gericht werken aan zelfontwikkeling en persoonlijke groei.
 2. Carrièreplanning: Deze horoscoop kan inzichten bieden in carrièremogelijkheden en -veranderingen. Het kan ons helpen de beste tijd te bepalen voor belangrijke loopbaanstappen en beslissingen.
 3. Relaties: Door de horoscoop te bestuderen, kunnen we inzichten krijgen in onze relaties en de dynamiek die zich kan voordoen. Het kan ons helpen om beter te communiceren en verbindingen te verbeteren.
 4. Zelfzorg: De horoscoop kan ons bewust maken van mogelijke gezondheidsproblemen en welzijnskwesties. Het kan ons aanmoedigen om proactief voor onze gezondheid te zorgen en de nodige stappen te nemen.

Het gebruik van een solaarhoroscoop is flexibel en kan worden aangepast aan individuele behoeften en interesses.

Veelgestelde vragen over een solaarhoroscoop

 1. Wat is het verschil tussen een solaarhoroscoop en een jaarhoroscoop?
  Een solaarhoroscoop is gebaseerd op het moment van de jaarlijkse zonneretour, terwijl een jaarhoroscoop een meer algemene voorspelling is voor een specifiek astrologisch jaar. Een solaarhoroscoop is persoonlijker en specifieker voor een individu, terwijl een jaarhoroscoop bredere thema’s en invloeden behandelt.
 2. Kan een solaarhoroscoop de toekomst voorspellen?
  Een solaarhoroscoop biedt inzicht in de mogelijke energieën en invloeden die zich in ons leven kunnen manifesteren. Het is geen exacte voorspelling van gebeurtenissen, maar eerder een instrument voor bewustwording en zelfreflectie.
 3. Is een solaarhoroscoop voor iedereen relevant?
  Een solaarhoroscoop kan relevant zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in astrologie en inzicht wil krijgen in de energieën en invloeden die zich in hun leven kunnen voordoen. Het kan waardevol zijn voor persoonlijke groei, besluitvorming en zelfreflectie.
 4. Hoe vaak moet ik mijn solaarhoroscoop bekijken?
  Het wordt aanbevolen om je solaarhoroscoop jaarlijks te bekijken, rond de tijd van je verjaardag. Dit stelt je in staat om de energieën en invloeden voor het komende jaar te begrijpen en jezelf voor te bereiden op wat er kan komen.
 5. Kan ik zelf mijn solaarhoroscoop berekenen?
  Hoewel het mogelijk is om zelf een solaarhoroscoop te berekenen, vereist het enige kennis en ervaring op het gebied van astrologie. Het kan handig zijn om een ervaren astroloog te raadplegen om een nauwkeurige en gedetailleerde solaarhoroscoop te verkrijgen.

Conclusie

Een solaarhoroscoop is een waardevol instrument dat inzichten kan bieden in de energieën en invloeden die het komende jaar ons leven zullen beïnvloeden. Het stelt ons in staat om bewust te reageren op situaties, gericht te werken aan persoonlijke groei en weloverwogen beslissingen te nemen.

Door deze horoscoop te bestuderen en te begrijpen, kunnen we de cycli en patronen in ons leven herkennen en benutten. Het helpt ons om beter voorbereid te zijn op wat er kan komen en om de mogelijkheden en uitdagingen in ons leven ten volle te benutten.

Wil je de voordelen ontdekken en dieper inzicht krijgen in de energieën die het komende jaar op jouw pad zullen komen?

Daphne
Box: 05 Daphne
Beschikbaar

Op zoek naar antwoorden van overleden dierbaren? Een heldervoelend top medium zoals Daphne kan jou helpen. Lees dit om meer te weten te komen over wat een heldervoelend top medium is en hoe Daphne jou kan helpen.

Dion
Box: 11 Dion
Beschikbaar

Paramedium Dion is een spirituele expert die bekend staat om het onthullen van de toekomst van zijn klanten. Ontmoet deze opmerkelijke persoonlijkheid en ontdek wat zij voor u kan betekenen.

Amanda
Box: 12 Amanda
Beschikbaar

Bent u op zoek naar antwoorden of begeleiding in het leven? Maak kennis met Engelen Kaartlegster Amanda en ontdek de boodschappen van de engelen voor u!

Alim
Box: 14 Alim
Beschikbaar

Erkende Medium Elim is een ervaren medium dat boodschappen doorgeeft vanuit het hiernamaals en contact maakt met spirituele gidsen. Ontvang inzichten en antwoorden op jouw levensvragen tijdens een persoonlijke of telefonische reading met Elim.

Sun
Box: 15 Sun
Beschikbaar

Ben je benieuwd naar jouw toekomst en wil je graag meer inzicht krijgen? Bel dan met Kaartlegster Sun voor een persoonlijke tarotkaartlegging. Ontdek wat de kaarten voor jou in petto hebben!

Jozefien
Box: 16 Jozefien
Beschikbaar

Maak kennis met Winti Coach Jozefien en ontdek hoe deze spirituele coach jou kan helpen bij het ontdekken van de kracht van Winti. Lees verder om meer te weten te komen over haar diensten en hoe ze jou kan begeleiden op jouw spirituele reis.

Sjamaan mitsu
Box: 17 Sjamaan mitsu
Beschikbaar

Ben je op zoek naar innerlijke rust en spirituele groei? Ontdek de sjamaan Mitsu en zijn helende kracht. Lees hier alles over zijn unieke methode en wat het voor jou kan betekenen.

Gabor
Box: 22 Gabor
Beschikbaar

Op zoek naar een coach die je kan helpen bij het vinden van de juiste balans tussen werk en relatie? Werk en Relatie Coach Gabor staat voor je klaar! Ontdek hoe hij jou kan ondersteunen in het realiseren van een succesvolle carrière én liefdesleven.

Marisol
Box: 25 Marisol
Beschikbaar

Ben je op zoek naar spirituele begeleiding? Ontdek de kracht van Lichtwerker Marisol. Lees hier alles over haar diensten en wat ze voor jou kan betekenen.

Eveline
Box: 27 Eveline
Beschikbaar

Wil je antwoorden op levensvragen en innerlijke rust vinden? Maak kennis met Eveline, helderziend heldervoelend medium. Ontdek haar unieke gaven en hoe ze jou kan helpen.

 

Siska
Box: 33 Siska
Beschikbaar

Engelen Medium Siska biedt helderziende consulten en spirituele begeleiding voor inzicht en verbinding met de engelenwereld. Lees verder voor meer informatie over haar diensten en hoe ze je kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans.

Linda
Box: 35 Linda
Beschikbaar

Maak kennis met Paranormaal medium Linda en haar expertise op het gebied van spirituele consultatie. Leer hoe ze mensen kan helpen om in contact te komen met hun innerlijke zelf en de spirituele wereld om hen heen.

Frank
Box: 37 Frank
Beschikbaar

Benieuwd naar de kracht van een Surinaams medium? Maak kennis met Surinaams medium Frank en ontdek hoe hij jou kan helpen bij levensvragen en spirituele groei.

Samantha
Box: 42 Samantha
Beschikbaar

Ontdek de wereld van Transmediums met Transmedium Samantha. Over hun vaardigheden en de controverses die om hen heen hangen. Leer wat een Transmedium is en wat ze precies doen.

Sabrina
Box: 46 Sabrina
Beschikbaar

Maak kennis met Surinaams Winti Medium Sabrina en ontdek hoe zij mensen helpt om de weg naar heling en spirituele groei te vinden. Lees haar verhaal en leer meer over Winti, een Afro-Surinaamse religie.

Saskia
Box: 48 Saskia
Beschikbaar

Op zoek naar inzichten en antwoorden op jouw levensvragen? Maak kennis met Paragnost Saskia en ontdek de kracht van een paranormale reading.

Celine
Box: 56 Celine
Beschikbaar

Wil je meer weten over droomanalyse? Ontdek de betekenis van jouw dromen met medium Celine.

Florance
Box: 57 Florance
Beschikbaar

Maak kennis met Kaartlegster Medium Florance en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft. Ontvang professioneel advies en begeleiding op maat.

Marcella
Box: 60 Marcella
Beschikbaar

Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen? Ontdek dan de kracht van Super KaartLegster Marcella! Met haar jarenlange ervaring en diepgaande kennis van kaartleggen, helpt ze je om de antwoorden te vinden die je zoekt.

Elif
Box: 63 Elif
Beschikbaar

LET OP ALLEEN TURKS CONSULTEN MOGELIJK!!!!!! sadece TURKCE bakim!!!!!!!!

Kamila
Box: 01 Kamila
Afwezig

Medium Kamila is een gids die je kan helpen om antwoorden te vinden op levensvragen en je op weg kan helpen naar een betere toekomst.

Wendy
Box: 02 Wendy
Afwezig

Top kaartlegster Wendy is een expert op het gebied van tarotkaarten en kan je helpen bij het vinden van antwoorden en inzichten. 

Angi
Box: 03 Angi
Afwezig

Op zoek naar een direct medium? Maak kennis met Angi, een betrouwbare en heldere spirituele gids die jou kan helpen op jouw pad naar persoonlijke groei en bewustzijn.

Katy
Box: 04 Katy
Afwezig

Op zoek naar inzicht en richting in je leven? Maak een afspraak met Helderziende Katy, de top pendelaar die je kan helpen met haar helderziende vermogens. Of je nu vragen hebt over je carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling, Helderziende Katy biedt sessies aan zowel in persoon als online. Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft met Helderziende Katy.

Talya
Box: 06 Talya
Afwezig

Turks en Nederlands Medium Talya is een spirituele gids die mensen helpt om hun levenspad te begrijpen.Ontdek je wie Talya is en hoe ze mensen kan helpen hun spirituele reis te maken.

Merel
Box: 07 Merel
Afwezig

Ontdek hoe Helderhorend Medium Paragnost Merel jou kan helpen met spirituele heling. Lees verder en ontdek de kracht van helderhorendheid en mediumschap.

Monika
Box: 08 Monika
Afwezig

Als u op zoek bent naar een relatietherapeut die uw emotionele, mentale en spirituele behoeften begrijpt, zoek dan niet verder dan Medium en Relatietherapeut Monika. Ze biedt een unieke aanpak om liefde en spiritualiteit te verbinden en uw relatie te versterken.

Belinda
Box: 09 Belinda
Afwezig

Ben je op zoek naar inzicht in jezelf en je leven? Maak kennis met Tarotlegster en lifecoach Belinda en ontdek hoe zij jou kan helpen groeien op persoonlijk vlak. Lees verder voor meer informatie.

 

Latifa
Box: 10 Latifa
Afwezig

Ervaar de kracht van Erkend top medium Latifa, een helderziende met zuivere gaven die je kan helpen om antwoorden te vinden op levensvragen. Maak nu een afspraak en ontdek wat Erkend top medium Latifa voor jou kan betekenen.

Zeynep
Box: 13 Zeynep
offline

Turkse medium, LET OP ALLEEN TURKS CONSULTEN MOGELIJK!!, medyum, kahve fali, sufali, tarot, askfali, gelecek, ask tilsimlari.

Mercedes
Box: 18 Mercedes
Afwezig

Ontdek de wereld van Reiki met Reiki Master Mercedes. Lees deze uitgebreide gids voor spirituele groei en ontdek hoe Reiki je kan helpen je lichaam, geest en ziel te helen.

Sally
Box: 19 Sally
Afwezig

Bent u op zoek naar inzicht in uw leven? Top Kaartlegster Sally biedt u de mogelijkheid om de kracht van kaartleggen te ontdekken.

Murat
Box: 20 Murat
Afwezig

Hooggevoelig zuiver medium Murat is een paranormaal begaafde persoon die bekend staat om zijn hoge mate van sensitiviteit en het vermogen om boodschappen van gene zijde door te geven. Lees meer over zijn werk als medium en de wereld van paranormale gaven.

Filomena
Box: 21 Filomena
Afwezig

Maak kennis met Filomena, een erkend medium paragnost met een bijzondere gave. Lees verder en ontdek hoe zij jou kan helpen op spiritueel vlak.

Donna
Box: 23 Donna
Afwezig

Maak kennis met Helderziende Donna, de meest betrouwbare helderziende van Nederland. Lees in dit artikel wat zij voor jou kan betekenen en hoe zij jou kan helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen.

Nathalie
Box: 24 Nathalie
Afwezig

Ben je benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft? Maak dan kennis met Voortuitziend Medium Natalie en ontdek wat zij voor jou kan betekenen. Lees verder voor meer informatie!

Yvonne
Box: 26 Yvonne
Afwezig

Ontdek de kracht van helderziendheid met helderziend medium Yvonne. Zij kan jou helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en persoonlijke problemen. Lees hier hoe.

Hulya
Box: 28 Hulya
Afwezig

Maak kennis met Kaartlegster Hulya - een ervaren tarotkaartenlezer die je kan helpen bij het krijgen van inzicht in je leven en toekomst.

Tara
Box: 29 Tara
Afwezig

Ben je benieuwd naar de betekenis van Indiaans kaartlegster Tara en haar Tarot kaarten? Lees dan verder om te ontdekken hoe deze kaarten je kunnen helpen in je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Danny
Box: 30 Danny
Afwezig

Lichtdrager Danny is een mysticus en een reiziger op zoek naar spirituele wijsheid en verlichting. Lees meer over zijn reis en ontdek hoe hij anderen kan helpen op hun eigen spirituele pad.

Gabriella
Box: 31 Gabriella
Afwezig

Ben je op zoek naar antwoorden over je liefdesleven en relaties? Liefdes en relatie medium Gabriella kan je helpen om de weg te vinden naar liefdevolle en harmonieuze relaties

Merwin
Box: 32 Merwin
Afwezig

Ontdek de kracht van medium lichtwerker Merwin en leer hoe zijn spirituele gaven kunnen helpen om jezelf te bevrijden van beperkingen en te leven in een nieuwe wereld vol energie en spiritualiteit.

Danielle
Box: 34 Danielle
Afwezig

Maak kennis met Paragnost Danielle, een ervaren en betrouwbare paragnost die jou kan helpen met al jouw levensvragen. Ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Amy
Box: 36 Amy
Afwezig

Maak contact met je zielsverwant en ervaar de krachtige verbinding met Medium Amy. Ontdek hoe je je zielsverwant kunt vinden en wat een zielsverwant betekent voor je leven.

Mathilda
Box: 38 Mathilda
offline

Tarot Paragnost Mathilda is een expert in het onthullen van diepste geheimen van het leven. Lees deze gids om te leren hoe Mathilda u kan helpen uw toekomst te ontdekken.

Semiramis
Box: 39 Semiramis
offline

Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Maak kennis met Helderziend medium Semiramis. Ontdek hoe zij jou kan helpen met haar unieke gaven.

Marlien
Box: 40 Marlien
Afwezig

Op zoek naar innerlijke rust en balans? Maak kennis met Energetisch Consulent Marlien en ontdek hoe zij je kan helpen om je energie in balans te brengen en je leven te verbeteren.

Naomi
Box: 41 Naomi
Afwezig

Medium en gids Naomi helpt je bij het vinden van innerlijke rust en het ontdekken van jezelf. Leer meer over haar diensten en hoe ze je kan helpen op je reis.

Cemile
Box: 43 Cemile
Afwezig

Let op alleen Turks consult mogelijk!!!!!!!!!

Medyum, sufali, melekler karti, ruya yorumlari, katina fali, bakla fali, geri getirme buyusu.

Tatja
Box: 44 Tatja
Afwezig

Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? De Toekomst voorspeller Tatja kan je hierbij helpen. Bel Tatja om te ontdekken hoe ze je kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in jouw toekomst.

Elfida
Box: 45 Elfida
Afwezig

Ben je op zoek naar antwoorden? Leer over de bekende Nederlandse helderziende Elfida en ontdek hoe zij je kan helpen inzicht te krijgen in je leven, relaties en toekomst.

Esther
Box: 47 Esther
Afwezig

Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Maak dan kennis met hoog begaafd medium Esther. Haar helderziende gaven kunnen je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen

Yess
Box: 49 Yess
Afwezig

Ben je op zoek naar een betrouwbare medium voor spirituele begeleiding? Maak kennis met Topmedium Yess.

Kim
Box: 50 Kim
Afwezig

Maak kennis met Paragnost Kim en ontdek haar levenservaringen als medium. Lees meer over haar visie, adviezen en tips voor een gezonder en gelukkiger leven.

Syl
Box: 51 Syl
Afwezig

Helderruikend Medium Syl is uniek in zijn soort en geliefd bij mensen die op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen of een boodschap van een overleden dierbare. Ontdek hier de kracht van een helder ruikend medium.

Sima
Box: 52 Sima
Afwezig

LET OP ALLEEN TURKS CONSULT MOGELIJK!!!!!! Medyum Sima tarot, kahvefali, melekler, sufali, ask tilsimlari, fotofali  baklafali.

Debby
Box: 53 Debby
Afwezig

Wilt u van uw problemen met zwarte magie afkomen? Maak kennis met Zwarte Magie Breekster Medium Debby, uw persoonlijke gids naar een magie-vrij leven. Lees verder om te ontdekken hoe Debby u kan helpen met haar unieke gaven en jarenlange ervaring.

Mel
Box: 54 Mel
Afwezig

Liefdes en Relatie Gids Mel biedt waardevolle tips en advies om je relatie te versterken en de liefde te laten bloeien. Lees verder voor meer informatie.

Annet
Box: 55 Annet
Afwezig

Ontdek hoe Trans Intuïtief Medium Annet je kan helpen om verbinding te maken met je innerlijke zelf en de wijsheid van het universum te ontdekken.

Bayhan
Box: 58 Bayhan
Afwezig

Türkse medium Bayhan Spreek alleen Turks!!!!! Medyum Bayhan.

Jason
Box: 61 Jason
Afwezig

Ben je op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen in je leven? Medium KaartLegster Jason kan je helpen inzichten te krijgen die je leven kunnen veranderen.

Leontin
Box: 62 Leontin
Afwezig

Top pendelaar, lichtwerker, toekomst voorspeller, helderziende medium.

Lisette
Box: 64 Lisette
Afwezig

Op zoek naar antwoorden op jouw relatievragen? Relatie en Liefdes Medium Lisette legt uit hoe zij jou kan helpen met haar gaven.

Marlinda
Box: 65 Marlinda
Afwezig

Gediplomeerd Medium en Life Coach Marlinda is er om jou te helpen verlichting te vinden in jouw leven. Als je op zoek bent naar antwoorden, begeleiding en groei, dan kan Marlinda jouw licht in de duisternis zijn.